Nejnovější recenze ze sekce Ruční kladiva
vypadá jako že by to mohlo fungovat :-)
- vse OK
- Kvalita
V akci bezkonkurenční
ok
Gumová palička 700g
Přidáno: 16. listopadu 2019
(naposledy upraveno 16. listopadu 2019)
Zakoupeno v AUTO HOTAREK
Spokojenost se zbožím!
S paličkami se dobře pracuji, například při různých montážích. I když jsou čínské, mají dobrý úder. Přeji krásný den s prací s těmito produkty . Jsem od přírody i od mládí kutil a proto jsem nakoupil gumové paličky i pro své děti, které se taky věnuji s oblibou kutilství. A pro každého kutila či kutilku, jsou gumová palička, kladívka, kombinačky, šroubováky, dláta a kladiva NEZBYTNOU VÝBAVIČKOU. Zdravím všechny kutily !!! Vybavte si nářadím řádně své dílny, nebo kutilské koutečky. Práce vám půjde líp a líp. Řádně oslavte 30. výroču SAMETU. Já se této komedie NEzúčastním. PPJ. Leda s palicí v ruce.
ok
- super cena
- dlouhodobá spokojenost
Tento produkt jsem kupovala synovi do práce, je spokojený.
- Normální gumová palička.
- Velmi příznivá cena.
- Materiál, zdá se, rozumné kvality. Po 14 dnech občasného používání bez většího opotřebení (bušil jsem do skarnu, mramoru, hadce, svoru a křemenných žil). Takže rozumný poměr cena/kvalita pro amatérského sběratele minerálů.
- Celkem dobře sedne do ruky.
- Dřevěné topůrko přece jenom tolik netlumí otřesy (zvlášť při silnějším úderu poněkud "kope") - ale to jsem u dřeva očekával, takže žádné zklamání.
Dobře padne do ruky.
bude potreba par let nez clovek zjisti kvalitu, ale prvni dojem je solidni
- poměr cena/výkon
- otřesy tlumicí rukojeť
- jaký je to materiál poznám až při používání, zatím to nevím
doporučuji
- Lehká, ostrá, nezasekává se
Neodskakuje
Super kladivo na práci.
- bílá guma
- upevnění gumy k rukojeti se zdá být kvalitnější než u běžných paliček
- Dobře se drží.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »