Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Ruční kladiva

Erba ER-34065

Přidáno: 18. dubna 2012

• Výborně vyvážené
  • Magnet na hřebíky
  • Zatím nic

Za ty peníze to je výborný produkt.

Ověřený zákazník StavbaEU.cz Anonym

Přidáno: 23. března 2012

(naposledy upraveno 23. března 2012)

Zakoupeno v StavbaEU.cz

• bezvadne se drzi
  • prace s ni je radost
  • nemam strach ze kladivo vyleti z topurka, jak se stavalo u mych predchazejicich "obycejnych" palic

Myslim, ze koupi teto palice nikdo neprohloupi.

ZBIROVIA Kladivo zednické 600g

ZBIROVIA Kladivo zednické 600g

Přidáno: 22. března 2012

(naposledy upraveno 22. března 2012)

Doporučuje produkt
  • Kvalitní ocel hlavy kladiva.
  • Kvalitní ocelová rukojeť (násada) ,potažená plastem.
  • Kvalitně je to celé spojené nýtem.
  • Nic jsem nenašel.

Dobré zednické kladivo,které jen tak neupadne od rukojeti - používám několik let kutilským způsobem a žádnou závadu jsem nenašel,vydrží dlouho ostré a jsem přesvědčen,že vydrží i profesionální nasazení - ačkoliv ověřeno to vlastní zkušeností nemám.

Zbirovia palice 1000 g

Zbirovia palice 1000 g

Přidáno: 22. března 2012

(naposledy upraveno 22. března 2012)

• Kvalitní ocel.
  • Nekvalitní plast.

Pěkně rozporuplná záležitost...výrobce narazil kvalitní ocelovou část na velmi nepevnou plastovou násadu,která se mně zlomila po pár měsících nepříliš častého používání...těžko produkt hodnotit,jako celek je nic moc...ale existují dvě řešení -zaprvé- prostě násadu po jejím zničení odvrtat a vyrazit a nahradit dřevěnou - stojí dost námahy a trochu peněz,anebo -zadruhé- (při opětovné koupi bych já volil toto řešení) koupit rovnou paličku s dřevěnou násadou,kterou mj.Zbirovia vyrábí taky.Tak si vyberte.

Ověřený zákazník DANESI s.r.o. Anonym

Přidáno: 27. ledna 2012

Zakoupeno v DANESI s.r.o.

• Kvalita
  • Cena

Proč to dělají ve Francii, myslel jsem si, že je to Finský výrobek. Doufám, že to není na úkor kvality.

EXTOL Craft Palička gumová 65mm

EXTOL Craft Palička gumová 65mm

Přidáno: 27. ledna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Levná.
  • Bílá guma,která nešpiní.
  • Slušná rukojeť z plastu-asi sklolaminát- nevidím do ní-nevím tudíž jistě.
  • Velmi brzy násada od palice upadne (je to jen slepené a neprochází skrz), což způsobilo,že tomu dávám to nejhorší hodnocení.

Za ty peníze by to mohla být výborná palička...kdyby ale tak brzo neupadla.Takhle akorát leze na nervy...nebrat...poohlédněte se radši po něčem, co drží.

Tesařské kladivo U.S.A. 450g

Tesařské kladivo U.S.A. 450g

Ověřený zákazník stavebni-prislusenstvi.cz Viktor

Přidáno: 16. ledna 2012

Zakoupeno v stavebni-prislusenstvi.cz

• dobrá kvalita
  • klasické provedeni kladiva USA

Kvalita je lepší, než jsem očekával

Kovářská palice SAFE POWER-PROGRIP

Kovářská palice SAFE POWER-PROGRIP

Ověřený zákazník zelezarske-zbozi.cz Zaorálek

Přidáno: 19. prosince 2011

Zakoupeno v zelezarske-zbozi.cz

• vysoká úroveň zpracování
  • perfektní uchopení do ruky
  • bezpečnostní oblouk proti poranění

Konečně jsme našli to, co jsme hledali. Bezpečnostní oblou, který je odnímatelný, je jedinečný a nehrozí poranění ruky. Vysoká uroveň zpracování a kvalitní materiály při výrobě jsou zárukou vysokého výkonu práce.

Kladivo tesařské 600g

Kladivo tesařské 600g

Ověřený zákazník stavebni-prislusenstvi.cz Novák Alexandr

Přidáno: 8. prosince 2011

Zakoupeno v stavebni-prislusenstvi.cz

• profesionální zpracování
  • umístněný magnet
  • příjemná rukojeť při práci

Kovové provedení zaručuje jisou pevnost. Dosedací část hlavice je drážkovaná, což napomáhá pohodě při práci - kladivo neujíždí. Magnet pro držení hřebíků je neocenitelná věc při práci na střeše. Ne všude došáhnete. S kladivem jsem spokojený a proto ho můžu bez obav doporučit dalším řemeslníkům.

STANLEY 1-57-531

• Ergonomie
  • Kvalita
  • Neklouže z ruky
  • Nic

Kladivo vhodné pro dlouhodobé práce, díky hmotnosti hlavice vás nebolí hned ruka. Ze začátku ale těžké, nutno si zvyknout. Rovněž grafitové topůrko potažené gumou je oproti klasickým na ohmat zcela odlišné a musíte si zvykat. Osobně mě chvílemi "klouzalo" než jsem se přizpůsobil. Velice kladně hodnotím tlumení vibrací, v tomto ohledu se výrobek vyrovná daleko dražším produktům. Díky umístění těžiště je přenos energie účinnější než u stejně těžkých kladiv s dřevěným topůrkem. Navíc díky materiálu se nemusíte bát, že ho přerazíte, když se náhodou netrefíte =). Takové to kladivo vám pak vydrží navěky. Produkt bych doporučil zejména pro delší práce nebo tam, kde je potřeba velká energie. V každé dílně si najde své místo.

Kladivo zednické berlínské DIN 5108

Kladivo zednické berlínské DIN 5108

Ověřený zákazník Noto.cz Anonym

Přidáno: 12. září 2011

Zakoupeno v Noto.cz

• Perfektní zednické kladívko,dobře se drží a je velice bytelné

Jsem spokojen

KLD 300

Ověřený zákazník GES-ELECTRONICS Anonym

Přidáno: 13. ledna 2011

Zakoupeno v GES-ELECTRONICS

Zboží bezvadné a nákup jsem mohl integrovat - vše pod jednou střechou.

• Opravdu šetří ruku a je to kvalitní výrobek
  • vysoká cena

Výborný pracovní nástroj.Známý ho má,je po operaci Karpálních tunelů a nemůže si ho vynachválit.
Prostě STANLEY-záruka kvality

miracle miracle

Přidáno: 18. července 2010

• kvalitní materiál
  • dobře se drží v ruce
  • vhodné nejen do každé dílny, ale i do každé domácnosti
  • není těžké v ruce - dobře se s ním pracuje
  • dobrá cena
  • životnost

Máme více druhů, značek a velikostí kladiv, ale pokud si něco potřebuji přitlouct z vlastní iniciativy, tak ve většině případů sahám právě tady po tomhle. Není těžké v ruce, takže i když něco přitloukáte ve výšce a máte ruce vysoko, tak vás hned nebolí, kromě toho je kladivo tvarované tak, aby prostě a jednoduše dobře padlo do ruky. Je vyrobeno z kvalitního materiálu - dřevo a kov. I když tohle kladívko využíváme často, tak je stále perfektní, proto věřím, že i životnost bude co nejdelší. Nemělo by chybět v žádné dílně a ani na chalupě či v domácnosti jistě nebude k zahození. Navíc cena je opravdu dobrá. U nás jsme s tímto výrobkem spokojeni a nemáme co bychom mu vytkli, takže doporučuji.

• kvalita
  • funkce
  • cena

Sekyrka jak ma byt, kdyz sekam tak poradne a hlavne bez obavy ze se mi to cele rozliti a posle do obliceje ci k sousedovi za plot. Tady se bavime o opravdu zajimave zalezitosti nebo sekyrka je vhodne uzposobena praci i na vytahovani hrebu ci pribijeni hrebiku ale i zatloukani a to bez toho aby se tento produkt totalne rozsypal ci ohrozil svou zakladni funkci ktera by nebyla vubec tak moc vyuzitelna. Produkt je 800g tezky, neni to tedy zrovinak lehka zalezitost ale zase je to zaruka stability a toho ze kdyz neco udelate tak stabilita i pevnost produktu vas podrzi a nic neznici. Myslim ze se zde bavime opravdu o idealnim prostredku pokud se rozhodnete ze tesarskou sekyrku skutecne potrebujete ke sve cinnost, predpokladam hlavne v dilne ci na sve zahrade. Je to proste vybava pro spravneho kutila.

froberg froberg

Přidáno: 24. března 2010

• klasické provedení
  • na drobné práce

vhodný domácí nástroj za rozumnou cenu

Zobrazuji 1 - 20 ze 23 recenzí [ 1 ] 2